Menu

CLIENT ANONIM

Dezvoltarea de materiale cu proprietăţi speciale sub formă de nanocomposite polimerice pe bază de nanoparticule anorganice pentru industria de prelucrare a maselor plastice.

Descriere proiect: creșterea competitivității în contextul industriei de materiale plastice, ca urmare a valorificării rezultatelor activității de CDI (cercetare-dezvoltare-inovare) și dezvoltarea tehnologică a companiei, în vederea creşterii cifrei de afaceri.

Proiectul presupune:

-dezvoltarea activităţii de CDI a întreprinderii prin înfiinţarea unui laborator de cercetare şi crearea de noi locuri de muncă;

-diversificarea  gamei de produse şi crearea de  produse inovative din  mase plastice  ca urmare a activităţii de cercetare în scopul producţiei şi comercializării.

Servicii oferite:

- analizarea eligibilităţii Beneficiarului și a ideii de proiect;

-dezvoltarea aplicației de finanțare, incluzând: elaborare analiza de piață și identificarea oportunităților existente pe piața de profil, analiza economico-financiară, identificarea și dezvoltarea activităților proiectului, identificarea și planificarea achizițiilor necesare, planul de management al riscurilor, documente anexe.

Valoare totală: 9.092.986,22

Valoare grant solicitată: 6.607.817,61

Relians 2024
Designed by BeOnline Agency
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram