Menu

Nova Hydrogen Production (E-INFRA)

Centrală Hidrogen 5MW-Nervia

Descriere proiect: obiectivul general al Proiectului este -Crearea unei capacități de 5 MW de producție hidrogen verde în instalații de electroliză până în 30 iunie 2025 în localitatea TURDA, județul CLUJ.

Centrala cu capacitate instalată de 5 MW pentru producția de hidrogen verde, compusă din instalație de electroliză prin tehnologie alcalină, separator de apă cu hidrogen, separator de apă cu oxigen și sistem de tratare a apei în localitatea Turda, Județul Cluj, până în iunie 2025.

Servicii oferite:

-acordarea de asistență de specialitate de la depunerea Cererii de Finanțare, până la primirea, de către Beneficiar, a notificării privind aprobarea Proiectului;

-raport de eligibilitate;

- dezvoltarea aplicației de finanțare: identificarea și stabilirea activităților proiectului, analiza cost-beneficiu, planul de management al riscurilor, identificarea și planificarea achizițiilor necesare a fi derulate în cadrul proiectului, prezentarea echipei de management a proiectului, documente suport.

Valoare totală: 50.196.208,08 RON

Valoare grant: 31.649.603,25 RON

Relians 2024
Designed by BeOnline Agency
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram