Menu

DESPRE NOI

RELIANS este o companie ce oferă servicii de consultanță în managementul proiectelor cu finanțare rambursabilă și nerambursabilă, fiind poziționată ca lider de piață.
Înființată în anul 2000, Relians s-a alăturat grupului ROMCAPITAL Invest în anul 2008, diversificând astfel paleta de servicii prin soluții integrate de consultanță.
În anul 2014 Relians primește premiul National Champion of Romania în cadrul competiției Constantinus European Award și este nominalizată în cadrul finalei competiției Europene.

CE NE DIFERENȚIAZĂ

Relians este singura companie de consultanță care acoperă riscurile de corecție financiară în timpul implementării proiectelor finanțate de UE în România (asigurare de malpraxis cu Allianz).

Rata de succes de 100% a aplicațiilor în România.

0 corecții financiare în timpul implementării.
23
ani de experiență în managementul proiectelor
1500+
proiecte finanțate
100%
rată de succes a aplicațiilor realizate
2,5 mld
euro, valoare a proiectelor finanțate

Parteneri

  • Romcapital Invest
  • CIMA ENERGY
  • CIMA DATA ANALYTICS

ASOCIAȚII PROFESIONALE

  • AmCham România (Camera de Comerț Americană în România)
  • CCIFER ( Camera Franceză de Comerț și Industrie în România )
  • AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România)

MISIUNE

Misiunea noastră este de a construi parteneriate durabile bazate pe încredere, pentru valorificarea oportunităţilor, creşterea eficienţei şi a nivelului de dezvoltare. Scopul nostru este de a oferi clienţilor consultanţa necesară alegerii soluţiilor potrivite atingerii obiectivelor.

PRINCIPII

Performanţă prin profesionalism. Obținem performanţă prin riguroasa respectare a standardelor şi eticii profesionale.
Fiecare partener este unic, fiecare abordare inedită. Serviciile RELIANS se caracterizează prin inovare, integritate şi promptitudine.
Confidenţialitate prin respect şi respect prin confidenţialitate. Suntem responsabili, de aceea confidenţialitatea reprezintă punctul de plecare al fiecărei colaborări. Aceasta completează valoarea serviciilor oferite de RELIANS.

Mai multe despre Relians

Descarcă broșura în format pdf pentru a afla mai multe informații.
Descarcă broșura
Relians 2024
Designed by BeOnline Agency
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram