Menu

Dezvoltarea activității de cercetare-dezvoltare

ICME ECAB SA

Creșterea nivelului de inovare al companiei prin dezvoltarea infrastructurii de cercetare-dezvoltare (achiziționarea de echipamente specifice).

SERVICII:

  • Asistenţă în elaborarea Studiului de fezabilitate conform HG 28/2008;
  • Dezvoltarea aplicației de finanțare (analiza cost-beneficiu, identificarea și dezvoltarea activităților proiectului, planul de management al riscurilor, identificarea și planificarea achizițiilor, documente suport);
  • Asistență în etapele de evaluare a proiectului și a contractării grantului;
  • Asistență în execuția și monitorizarea proiectului: asistență în derularea procedurilor de achiziție, consultanță în monitorizarea costurilor, realizare rapoarte de progres/raport final, realizare cereri de plată și rambursare, asistență în managementul contractelor încheiate în cadrul proiectului, monitorizarea indicatorilor propuși, monitorizarea respectării cadrului legal.

DESCRIERE PROIECT

Proiectul contribuie la dezvoltarea infrastructurii de cercetare-dezvoltare a companiei prin achiziţionarea a 17 echipamente de înaltă tehnologie.

Echipamentele vor fi amplasate în 3 laboratoare de cercetare, din cadrul platformei industriale a companiei:

  • Laboratorul din cadrul Secției Cabluri Energie 1;
  • Laboratorul din cadrul Secției Cabluri Energie 2;
  • Laboratorul din cadrul Secției Cabluri de Telefonie (Telecom).

Investiția va permite realizarea de noi categorii de amestecuri de materiale utilizate pentru crearea a două noi game de cabluri (de medie tensiune și pentru transmitere de date la foarte înaltă frecvență - peste 2.5 GHz).  

Valoare totală: 933,92 Euro

Valoare Grant: 296,29 Euro

Relians 2022
Designed by BeOnline Agency
magnifiercrossmenu