Menu

STIROM

Eficientizarea consumului energetic în fabricarea ambalajelor din sticlă.

Creșterea eficienței energetice în procesul de fabricație a sticlăriei de ambalaj, ca urmare a aplicării unor măsuri ce conduc la obținerea unei economii de energie.

Descriere proiect: achiziția de instalații tehnologice specifice procesului de fabricație al companiei STIROM SA, în vederea obținerii unei economii specifice de energie (cca 25% economie consum energetic anual) și a altor beneficii (reducerea cantității de poluant evacuată în atmosferă). Proiectul propune un model de bună practică în ceea ce privește implementarea tehnologiilor care facilitează creșterea eficienței energetice a proceselor de fabricație utilizate în sectorul industrial.

Servicii oferite:

-asistență de specialitate pe parcursul etapei de contractare grantului.

-execuția și monitorizarea proiectului: asistență în derularea procedurilor de achiziție, consultanță în monitorizarea costurilor, realizare rapoarte de progres/final, realizare cereri de plată și rambursare, asistență în managementul contractelor încheiate în cadrul proiectului, monitorizarea indicatorilor propuși, monitorizarea respectării cadrului legal.

Valoare totală: 41.600.000,00 Euro

Valoare grant: 12.900.000,00 Euro

Relians 2024
Designed by BeOnline Agency
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram